با عرض سلام و وقت بخیر به همه ی همراهان عزیز شرکت سین مورو ، شما همراهان عزیز شرکت سین مورو ، هرباره در مقاله های مختبف بامطالعه ی این مقاله ها اطلاعاتی در مورد موضوعات مختلف و مرتبط به یکدیگر پیدا میکنید با ما همراه باشید.
در این مقاله قصد داریم توضیحاتی در مورد ترومبوفیلی بدهیم و اطلاعاتی در مورد کیتThrombosis panel ارائه دهیم با شرکت سین مورو همراه باشید .
اما اولین سوالی که ممکن است برای شما عزیزان به وجود بیاید و ذهن شمارا درگیر خود کند این است که ترومبوفیلی چیست؟ چگونه به وجود می آید ؟ علائم آن چیست ! چگونه میشود این عارضه را تشخیص داد با با همراه باشید تا در ادامه ی مقاله علاوه بر توضیح کیت Thrombosis panel جواب دادن به سوالات دیگر با ما همراه باشید.
اولین سوالی که در این مقاله قصد داریم به آن پاسخ بدهیم این است که ترومبوفیلی چیست ؟ یک اختلال انعقادی است که خطر تشکیل لخته در رگهای خونی را افزایش میدهد و زیاد میکند و تشکیل این لخته خونی مشکلاتی را ایجاد میکند. ترومبوفیلی به این معنی است که خون تمایل بیشتری به تشکیل لخته دارد و این نکته بسیار مهم و حیاتی است.اما اینکه چگونه ترومبوفیلی تشکیل میشود؟
معمولا ترومبوفیلی این گونه ایجا می شود که در یکی از رگ های بزرگ پا یا در نتیجه آمبولی ریوی لخته خون ایجاد می شود، لخته خون در گردش خون گردش می کند و در شریان هایی که خون ریه ها را تأمین می کنند اسید می شود.
ترومبوفیلی چگونه تشکیل میشود ؟ کیت Thrombosis panel چیست ؟ وقتی جایی از بدن بریده می شود و یک رگ خونی مجروح می شود، سلول های ریزی به نام پلاکت ها به دیواره رگ آسیب دیده می چسبند تا یک پلاگین تشکیل دهند.
پروتئین های موجود در خون به نام عوامل انعقادی باعث می شوند رشته هایی به نام فیبرین در اطراف پلاگین تشکیل شوند و ایجاد میشود این رشته ها با پلاکت درهم تنیده می شوند تا لخته خون قوی تری ایجاد شود.اما اگر دچار این عارضه بشوید و لخته در شما تشکیل شود باید چه کرد ؟
اگر ترومبوفیلی دارید و دچار این عارضه شده اید عدم تعادل در لخته شدن مواد شیمیایی وجود دارد. در بدن شما از ماده ای که لخته شدن را متوقف می کند خیلی زیاد یا کم وجود دارددر ادامه این مطلب شرکت سین رو قصد دارد ارتباط حاملگی و بارداری را با این عارضه ارائه بدهید با شرکت سین مورو همراه باشید و همچنین قصد دارد توضیحاتی در مورد چیستی کیت و نقش کیت در این عارضه را توضیح دهد به طوری که در بسیاری از زنانی که به علت سابقه بد حاملگی برای ترومبوفیلی آزمایش شده اند و به آنها توصیه به مصرف ضدانعقاد شده است به نظر می رسد، بهبودی احتمالاً به علت اثرات ضدالتهابی و ضدکمپلمانی هپارین است
توصیه ها برای نحوه ی بررسی جنین و زمان زایمان در اغلب موارد ترومبوفیلی باید براساس سوابق حاملگی و تاریخچه بالینی بیمار صورت گیرد.
آسپرین با دوز کم اغلب در زنان با ترومبوفیلی ارثی در تلاش برای کاهش خطر ترومبوز وابسته به حاملگی یا تلاش برای کاهش ریسک عواقب بد حاملگی داده می شود.
وقتی که بعد از 12 هفته حاملگی شروع شود با دوز 50 تا 150 در روز نشان داده شده که بی خطر است و عوارض بد حاملگی را خصوصاً پره اکلامپسی را در حد 15% به صورت غیر وابسته به ترومبوفیلی ارثی کاهش داده است.
نشان داده شده است که آسپرین بعد از شروع درمان برای ترومبوز با دوز کم ریسک عود را در حد یک سوم کاهش داده است ولی اطلاعات اختصاصی در زنان باردار وجود ندارد.
همچنین که دوز کم آسپرین در ترکیب با هپارین ریسک عواقب بد حاملگی را در زنان دچار سندرم آنتی فسفولیپید کاهش داده است ولی این فایده اختصاصاً در زنان دچار ترومبوفیلی ارثی نشان داده نشده است لذا آسپرین با دوز کم ممکن است ریسک ترومبوز وابسته به حاملگی و عواقب بد بارداری را در زنان دچاز ترومبوفیلی کم کند ولی اطلاعات در این زمینه ناکامل است. عواملی مانند بی تحرکی و بارداری و افزایش سن و استعمال دخانیات باعث افزایش احتمال مبتلا شدن به این عارضه است حتما این نکات را در نظر بگیرید و به آن توجه داشته باشید.
شماره تماس:02122350855